Головне

Фани Волині і Дніпра закінчили свій пікет біля Будинку футболу

11.12.2014 16:16 917 0

Пікет фанів луцької Волині і уболівальників Дніпра та Кривбасу біля Будинку футболу завершився.

Більше години вболівальники вимагали зустрічі з головою ФФУ Анатолієм Коньковим. За цей час ультрас встигли запалити піротехніку і навіть влаштувати пожежу, закинувши один з фаєрів на дах будівлі.

Потім уболівальникам вдалося поговорити з представниками ФФУ на чолі з виконавчим директором і генеральним секретарем Максимом Бондаревим.

"Наша розмова має три ключових складових. Що стосується Пьєрліджі Колліни, який курирує роботу суддів, то питання арбітражу можна обговорити тільки при особистій зустрічі з ним. Для цього треба домовитися і призначити спеціальну зустріч", - сказав він.

"Друге: буде створена спеціальна ініціативна група з фанів, яка разом з представниками ФФУ сяде за стіл переговорів і обговорить всі проблеми, які виникли в матчі Волинь - Металіст. Вже зараз ведеться певне розслідування з цього приводу, опитуються судді, представники команд, свідки, щоб з'ясувати деталі інциденту", - продовжив Бондарев.

"І третє. Анатолій Коньков на даний момент не зміг прийти на зустріч, тому що він готується до конгресу ФФУ. Але він готовий почути всіх", - цитує Бондарева xsport.ua.

Коментарі ()