Головне

Бернард: "Ми абсолютно не відчували відсутності ключових гравців"

11.12.2014 01:24 288 0

Шахтар у матчі 6-го туру групового етапу ЛЧ з Порту не відчував відстутності ключових гравців.

Про це заявив півзахисник Шахтаря Бернард, який прокоментував заключний матч групового раунду ЛЧ з Порту (1:1).

"На жаль, сьогодні сталося те ж, що і сталося у Львові. Ми повторили ту ж помилку. Вигравали, а на останніх хвилинах поєдинку суперник зрівняв рахунок. Але зараз найважливіше - працювати, аналізувати всі свої помилки, щоб знову їх не зробити в майбутньому, налаштовуватися на зимові збори і на інші матчі Ліги чемпіонів", - зазначив він.

"Гол Степаненка після стандарту?Звичайно ж, це відпрацьовано на тренуваннях на сто відсотків. Ми багато практикувалися забивати і такі м'ячі, і робити інші передачі. Саме цим ми займаємося на тренуваннях, про це нам Містер і розповідає", - повідомив Бернард.

На його думку, зараз дійсно найважливіше - працювати і рухатися далі.

"Зараз дійсно найважливіше - працювати і працювати, щоб проходити далі і демонструвати хороший результат. І не повторювати помилок, які ми допустили сьогодні. Адже ми були близькі до перемоги", - зауважив бразилець.

"Ми абсолютно не відчували відсутності ключових гравців. Звичайно ж, ці футболісти - відмінні виконавці, лідери. Але ми також гідні гравці. Повторюся, зараз головне - всім працювати і показувати результати", - наголосив він.

Бернард також додав, що Шахтар завжи повинен бути готовим до того, що хтось може травмуватися.

"Тому що, виходячи на поле, ми завжди повинні бути готові до того, що хтось може травмуватися, його замінить інший футболіст і врятує ситуацію", - підкреслив півзахисник, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, що кращим гравцем матчу Порту - Шахтар (у складах обох команд) експерти УЄФА назвали півзахисника "гірників" Бернарда.

Коментарі ()