Головне

Луческу: Маркевич заздрить мені

09.12.2014 12:40 509 0

Наставник Металіста Мирон Маркевич заздрить головному тренеру Шахтаря Мірча Луческу.

Про це в інтерв`ю клубному журналу гірників заявив сам румунський тренер.

"Чужі успіхи дуже складно схвалювати, якщо знаходишся з цією людиною в одному полі діяльності.

Природно, уявляю собі, що певний мій успіх породжує чиюсь заздрість, хтось хотів би бути на моєму місці. Як приклад, ситуація навколо Шахтаря, коли заздрісники намагаються будь-якими шляхами принизити статус команди, пов'язують успіхи або з суддівством, або ще з якимись моментами, які не мають нічого спільного з тими титулами, які ми завоювали за останні роки.

Читав одне інтерв'ю Мирона Маркевича. Не чекав від нього такого... Він заявив, що Федерація і Прем'єр-ліга прислухаються тільки до Шахтаря. Усе це можна пояснити одним словом: заздрість.

На нашу адресу завжди було більше підніжок, ніж в чию-небудь. І помилки суддівства, і багато інших речей. Я теж умію добре аналізувати речі, які відбуваються у футболі. І, якщо хтось не може піднятися на наш рівень, він намагається опустити нас до себе.

Моя сила в тому, що я усе це розумію. І це стимулює мій бойовий дух. Я не тип, який опускає руки і мириться зі всім, що про мене кажуть. Я боєць за вдачею. І, коли я борюся з кимось, посмішка зникає з мого обличчя, - цитує тренера Сегодня.

Коментарі ()