Головне

У Росії кажуть, що остаточне рішення по кримським клубам прийме ФІФА

02.12.2014 20:04 615 0

Остаточне рішення з питання участі кримських клубів в російських змаганнях залишається за Міжнародною федерацією футбольних асоціацій (ФІФА).

Про це ТАСС заявив почесний президент Російського футбольного союзу (РФС), колишній віце-президент ФІФА В'ячеслав Колосков.

4 грудня в швейцарському Ньоні відбудеться засідання виконавчого комітету Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), на якому обговорюватиметься ситуація, що склалася з кримським футболом.

"Остаточне рішення по кримському футболу винесе не УЄФА, а ФІФА, - сказав Колосков. - УЄФА виробить позицію з кримського питання, і на виконкомі ФІФА, який пройде в середині грудня в Маракеші, думаю, вона буде розглянута. Нагадаю: коли РФС мав намір допустити кримські команди до участі в чемпіонаті Росії на позачерговій конференції, з ФІФА прийшов лист, підписаний генсеком організації Жеромом Вальке, з проханням почекати з цим рішенням".

Почесний президент РФС вважає, що "жорстких заборон чекати не варто". "Швидше за все, ФІФА і УЄФА закликатимуть дотримуватися своїх статутів", - сказав Колосков.

Коментарі ()