Головне

Ребров: Напевно, ми ще не скоро повернемося до нормальних, людських стосунків

30.11.2014 23:20 285 0

Динамо, незважаючи на всі проблеми, вийшли на поле та завоювали важливі три очки у матчі з Ворсклою.

Про це розповів головний тренер київського клубу Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт "біло-синіх".

"Головне, що хлопці "дотерпіли", величезне їм за це спасибі. Дуже важка гра, у першу чергу - через поле. Може з боку здатися, що воно зелене, але на ньому все-таки легше оборонятися, що і показала Ворскла", - сказав він.

"Я радий, що ми забили у другому таймі, хлопці своїм бажанням і прагненням заслужили цю перемогу.  Що нас не вбиває - робить нас сильнішими. Я вдячний хлопцям, які незважаючи на всі проблеми вийшли на поле та завоювали важливі три очки", - додав наставник.

За словами Реброва, на пропозицію перенести матч Ворскла взяла час на роздуми, а вже наступного дня відмовила у перенесенні.

"Пояснень не було. Та й що можна пояснювати, якщо у них було вісім днів для відпочинку, а у нас два. Напевно, ми ще не скоро повернемося до нормальних, людських стосунків. Три очки були архіважливими і для Динамо, і для Ворскли", - зауважив він.

"Всі команди, які виступають у єврокубках повинні мати додатковий день для відпочинку. Тим більше, наприкінці сезону, коли позначається фізична і психологічна втома", - додав він.

Коментарі ()