Головне

Прем'єр-ліга. 14 тур. Ворскла - Динамо 0:3. Перемога на класі

30.11.2014 21:50 768 0
Прем'єр-ліга. 14 тур. Ворскла - Динамо 0:3. Перемога на класі

Ворскла дуже багато матчів грає внічию, через що полтавці не добирають своїх очок. Cтійка команда Сачка до центрального матчу 14-го туру з Динамо пропустила лише 8 м'ячів в 12 іграх, що було одним з кращих показників в чемпіонаті. Кияни, у свою чергу, цю доволі непогану статистику перервали. 

З самого початку поєдинку стало зрозуміло, що команда Сачка не буде грати другим номером, а буде нав'язувати супернику свій футбол, втім, одного бажання виявилося замало. Ворскла фактично не змогла зв'язати в купу 2-3 передачі, але тут варто відзначити і дії киян, які вдало діяли у захисті та перекривали фактично всі зони.

Динамо вже до 15-ї хвилини заволоділо ігровою ініціативою, більше атакувало та створювало гостроту біля воріт Богуша. Перший реальний шанс забити мав Хачеріді, але удар Євгена після навісної передачі від Велозу пройшов повз ворота полтавського клубу. Вже через три хвилини свою нагоду змарнував і сам Велозу, пробивши точно в руки Богушу. 

У підсумку перший тайм команди провели мляво, але тут слід зауважити і погодні умови під час матчу, сніг завилив весь газон стадіону Олексія Бутовського, тому звикли обидва клуби вже в таймі другому.

Початок другої половини гри ознаменувався непоганим ударом Велозу зі штрафного - в цьому епізоді у красивому стрибку нівелював загрозу Богуш. Втім, на 53-й хвилині не вратував екс-динамівець свою команду після фірмового удару Ярмоленка, який вивів київський клуб вперед після передачі все того же Велозу.

Ворскла після цього голу почала сипатися, у команди Сачка зовсім не йшли справи у захисті та в атаці. Як результат, вже через 10 хвилин після голу Ярмоленка відзначився Мбокані, який філігранним ударом п'ятою завершив класну атаку підопічних Реброва.

Не пройшло і 5-ти хвилин, як конголезець забив третій гол у ворота полтавського клубу: Ярмоленко накрутив суперника на правому фланзі і виконав точну передачу на Мбокані, нападник киян свій шанс не змарнував, пробивши головою у дальній кут воріт Ворскли - саме це і був "останній цвях у труну" Ворскли в цьому матчі.

Команда Сачка, в якій варто відзначити лише Громова, який мав декілька напів-моментів, "поплила" остаточно. У підсумку Динамо довело справу до логічного завершення, здобувши для себе дуже важливі три бали, які залишають команду Реброва на першому місці турнірної таблиці УПЛ.

Коментарі ()