Головне

Прем'єр-ліга. 14 тур. Металург З - Шахтар 0:4. Перемога за п'ять хвилин

30.11.2014 13:34 674 0
Прем'єр-ліга. 14 тур. Металург З - Шахтар 0:4. Перемога за п'ять хвилин

У поєдинку 14-го туру УПЛ Шахтар спокійно розгромив на виїхді запорізький Металург. "Помаранчево-чорним" вистачило ударно провести п'ятихвилинку на початку другого тайму, забивши за цей відрізок тричі та знявши питання про переможця зустрічі за півгодини до завершення. Запорожці знову показали, що не вміють тримати удар.

А шанс на хороший підсумок у Металурга був, адже через снігопад футболісти "гірників" не змогли вчасно дістатися до Запоріжжя. Точніше, аеропорт не зміг прийняти літак з гравцями Шахтаря. Після чого їм довелося летіти у Харків, де і провели ніч. Після матчу і сам Мірча Луческу, і його підопічні зазначали, що вони не виспалися.

Шахтар міг забезпечити комфортний рахунок ще у першому таймі, але вдало на лінії діяв Євген Боровик, який кілька разів рятував свою команду. Надалі господарям вдалося перевести гру у спокійне русло. Запорожці навіть забили, але Платон зробив це з оффсайду, а так би інтрига могла закрутитися.

Другий тайм активніше почали саме господарі, мали кілька нагод, а натомість отримали гол у власні ворота, після чого "посипалися", пропустивши ще двічі. Шахтар збавив оберти, і далі почалася гра "одні не можуть, а інші не хочуть", яка завершилася голом Веллінгтона Нема на останній хвилині основного часу. Міг оформити хет-трик Алекс Тейшейра, проте був неточним під час ударів.

Тож, упевнена перемога Шахтаря, який мінімум на добу вийшов на друге місце, випередивши Дніпро.

Коментарі ()