Головне

Ребров розповів, що Кравець потрібен команді, а у Ярмоленка зник голос

28.11.2014 09:36 488 0

Артем Кравець виконує великий обсяг роботи на полі, тому це саме та людина, яка потрібна Динамо.

Про це після матчу Ліги Європи з Ріу Аве розповів головний тренер киян Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Коли Артем забиває, ніхто нічого не говорить. Він виконує великий обсяг роботи на полі. Так, він не забив, хоч і були хороші моменти. Але Артем це та людина, яка потрібна команді, яка бореться у кожному моменті", - сказав він.

"Саме за рахунок його активності ми часто відбираємо м'ячі на чужій половині поля. Коли він до того ж ще й забиває - взагалі відмінно. Мбокані вийшов, тому що нам потрібен був такий форвард, який може зачепитися за м'яч", - додав наставник.

За словами Реброва, в Андрія Ярмоленка був нежить, і з голосом були проблеми, і з горлом ще до попередньої гри у Запоріжжі.

"За десять хвилин до кінця я у нього запитав, чи може він продовжувати гру, тому що я знав, що у нього є проблеми. Він сказав, що може, але у роздягальні я почув, що у нього немає голосу. Я йому вдячний, що він дограв цю гру", - пояснив тренер.

Окрім того, фахівець зазначив, що Динамо не відмовилося б від ще одного дня перепочинку, і він звертався у Ворсклу, але у Полтаві не пішли назустріч.

"Я сподіваюся, що це зробить наших хлопців тільки сильнішими. Вони розуміють, що у цьому чемпіонаті все залежить тільки від нас, все залежить тільки від того, як ми підготуємося до цієї гри. Вони розуміють, наскільки важливий цей поєдинок", - підсумував Ребров.

Нагадаємо, тренер не став розмірковувати про перемогу у Лізі Європи, зазначивши, що команда лише на початку шляху.

Коментарі ()