Головне

Нападник Ріу Аве Укра: Динамо - один з фаворитів на перемогу у турнірі

28.11.2014 08:43 291 0

У матчі Ліги Європи з київським Динамо гравці Ріу Аве захищали честь команди та хотіли показати хороший футбол.

Про це зазначив нападник португальського клубу Укра, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"Ми були достатньо мотивовані. Кожен гравець захищав честь команди та хотів показати хороший футбол проти дуже сильного суперника. Ми добре почали гру, але не змогли забити", - сказав він.

"Не вперше у сезоні, добре граючи та створюючи достатньо моментів, ми не забиваємо, а потім втрачаємо очки. Сьогодні добитися результату було ще важче, оскільки нам протистояв лідер групи й один з фаворитів на перемогу у турнірі", - додав гравець.

За словами Укри, результати у Лізі Європи невтішні, але це фантастичний досвід для Ріу Аве, адже це перший виступ команди у єврокубках.

"Тепер ми хочемо повернутися сюди знову, а це спонукає гравців до зростання, щоб ми могли виступати більш успішно та пишатися нашим клубом і нашим містом", - пояснив він.

Окрім того, футболіст уточнив, що з його прізвиськом "Укра" вийшла кумедна ситуація.

"Я не думав, що коли-небудь зіграю в Україні, і що так багато людей будуть говорити про моє прізвисько. Навіть у Португалії спочатку думали, що я з України, а тепер, приїхавши сюди, я отримав задоволення від такої уваги. Мені це сподобалося", - підсумував він.

Коментарі ()