Головне

Ліга Європи. 5 тур. Динамо - Ріу Аве 2:0. Кияни крокують у плей-офф!

27.11.2014 22:43 1200 0
Ліга Європи. 5 тур. Динамо - Ріу Аве 2:0. Кияни крокують у плей-офф!

Київське Динамо здобуло чергову перемогу в груповому етапі Ліги Європи. У матчі з резервістами Ріу Аве, основному складу якого на виїзді підопічні Реброва відргузили три м'ячі, сьогодні киянам довелося трохи "повозитися".

Педру Мартіньш випустив на гру резервний склад через те, що у Лізі Європи в його команди шансів не залишилося, а в наступному турі португальського чемпіонату команда грає з одним із лідерів - Порту. І резервісти Ріу Аве в грі з Динамо показали себе досить непогано.

З перших хвилин поєдинку вони не сіли на своїй половині поля, а запропонували киянам відкритий футбол. Хоча, відверто, клас гравців обох суперників порівнювати просто не коректно, а тому на довго гостей не вистачило.

Загалом, вони старалися, створили декілька моментів, але не більше. Динамо за рахунок індивідуальної майстерності своїх футболістів могло просто знищити суперника, якби Кравець реалізував хоча б половину зі своїх шести!!! моментів.

Однак, гра у Артема сьогодні не пішла, а тому він вже в другому матчі поспіль пішов з поля без забитих голів. При цьому, головному конкуренту українця за місце на вістрі атаки київського клубу Дьємерсі Мбокані, який вийшов на заміну, теж не вдалося справити враження. Активності попереду він додав, але свого моменту так і не дочекався.

А забивали у Динамо сьогодні інші футболісти. Рахунок відкрив Джермейн Ленс, який окрім цього ще тричі асистував Кравцеві у його виходах на побачення з голкіпером. Другий же м'яч нетрадиційно для себе головою забив Мігел Велозу після розкішного флангового навісу Ярмоленка.

У підсумку, перемога Динамо, яка гарантує команді Реброва вихід до раунду плей-офф. При цьому, для того, аби вийти у євровесну з першого місця, киянам у заключному турі потрібно не програти Стяуа, у якого ще залишились теоретичні шанси на друге місце, але виглядають вони занадто примарно.

Коментарі ()