Головне

Напис "Слава Українській армії" у Шахтарі вважають провокацією

23.11.2014 10:24 1105 0

Менеджмент Карпат провокував Шахтар, запропонувавши перед матчем 13 туру одягти футболки з написом "Слава українській армії".

Про це у Facebook написав генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін.

Він зазначив, що перед початком гри варто було вшановувати не тільки військових, але і тисячі мирних жителів, котрі загинули на Донбасі.

"Акція, влаштована менеджментом Карпат перед матчем з Шахтарем, на мій погляд була чистою провокацією - спробою дискредитувати наш Клуб в очах львівських уболівальників, спекулюючи на людському горі і смертях.

Матч з Шахтаром для цієї провокації був обраний, звичайно, не випадково (до цього моменту ні на одному зі своїх домашніх матчів Карпати чомусь не висловлювалися на підтримку дій армії). Організатори акції знали напевно, що Шахтар не вийде на поле в запропонованих йому футболках.

Якщо матч розпочався з хвилини мовчання, яка була присвячена воїнам, полеглим в ході бойових дій на сході України, тоді чому ніхто не ушанував пам'ять тисяч мирних жителів: людей похилого віку, жінок, дітей, трагічно загиблих на Донбасі? Невже вони не заслуговують навіть такого скромного знаку уваги, як хвилина мовчання? Це сумний і показовий симптом, з яким Шахтарю важко змиритися.

У нашому будинку йде війна, гинуть ні в чому неповинні люди. Для кожного жителя Донбасу це особистий біль.

Футбол не повинен розколювати країну - футбол покликаний об'єднувати людей. Тому я закликаю менеджмент Карпат припинити займатися акціями, спрямованими на виживання нашого Клубу з Львова. Такого задоволення ми їм не надамо, - написав Палкін.

Коментарі ()