Головне

Луческу розкритикував поведінку фанатів Карпат на матчі з Шахтарем

21.11.2014 23:00 329 0

У Львові вболівальники повинні зрозуміти, що вони не допомагають своїй команді, застосовуючи піротехніку та фаєри.

Так головний тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу, прокоментував перебій подій під час матчу Карпати - Шахтар на стадіоні Україна.

"Складно проводити такий матч. Сьогодні, напевно, було десять таймів. Зустріч дуже часто переривалася. Це не футбол. Що стосується гри, то ми заслужено перемогли та завоювали три очки", - сказав він.

"Але вболівальники повинні зрозуміти, що таким чином вони не допомагають своїй команді. Будемо сподіватися, що у вівторок цього не повториться на Арені-Львів. Хочеться, щоб у Львові був великий футбол. Щоб їх не покарали за це. Ось у чому справа", - додав наставник.

Окрім того, Луческу зазначив, що поле було в ідеальному стані, рідко де можна знайти у цей час року такий хороший газон.

"На жаль, ці переривання матчу порушували цілісність і не дозволяли футболістам бути постійно у тонусі. Мені здається, люди повинні приходити на стадіон з бажанням подивитися футбольний спектакль. Дуже шкода, що довелося про це говорити. Але іншого коментаря сьогоднішня гра не заслуговує", - зауважив він.

За словами Містера, його підопічні грали добре перші 20-30 хвилин, а потім і помилки були, цілісності не вийшло.

"У таких умовах дуже складно зберігати концентрацію, не розслаблятися та бути постійно зібраними. Таке враження, що на стадіон занесли таку кількість піротехніки, яку захотіли. Це говорить про те, що ми не країна з високорозвиненим футболом", - розійшовся Луческу.

"Сьогодні, напевно, фани на трибунах хотіли продемонструвати, що вони головніші за тих, хто грає на полі. Бо більше обговорювали їх поведінку, ніж футболістів. Найважливіше - виховання. Те, що сьогодні було, - це не підтримка", - підсумував він.

Коментарі ()