Головне

Прем'єр-ліга. 13 тур. Карпати - Шахтар 0:2. Легка прогулянка у Львові

21.11.2014 18:06 1228 0
Прем'єр-ліга. 13 тур. Карпати - Шахтар 0:2. Легка прогулянка у Львові

Від матчів збірних гранди української Прем'єр-ліги страждають набагато більше, ніж середняки. Практично вся основа донецької команди роз'їхалася по національних командах, в той час, як у Карпат було 11 днів на підготовку до цього матчу, втім, цього львівському клубу також виявилося замало.

Номінальні гості з перших хвилин заволоділи ініціативою, а вже на 10-й хвилині матчу довели спрау до забитого м'яча. Сталося це після помилки захисників Карпат, у підсумку м'яч потрапив до Бернарда, який в дотик віддав на Тейшейру - Алекс у карному накрутив фінтами двох оборонців та спокійно переграв Мисака.

На цьому Шахтар зупинятися не став, та і навіщо? Вже з перших хвилин матчу Карпати продемонстрували свою нездатність зв'язати воєдино бодай дві передачі. Через 12 хвилин після голу Тейшейри у воротах Мисака "залишив автограф" Луїс Адріано, який головою замкнув класний простріл від Шевчука - 2:0.
Карпати у першому таймі мали лише одну нагоду забити гол, яку втратив Балажіц, удар якого потягнув Андрій П'ятов, на цьому резерв господарів поля вичерпався.

У другому таймі картина на полі не змінилася: Шахтар продовжував володіти перевагою, Карпати сиділи в обороні, а фанати львівського клубу продовжували бавитися з піротехнікою. Заміни дискваліфікованого Йовічевича позитивних змін попереду Карпатам не принесли. А от у Шахтаря все наче виходило, моменти створювалися біля воріт Миска частіше, ніж у першому таймі, однак то сам голкіпер львівського клубу виручав, то захисники на заваді ставали.

Варто звісно згадати вихід сам на сам з Мисаком Гладкого, однак Олександр примудрився з вигідної позиції пробити бозна-куди. Як результат, Шахтар довів справу до логічного завершення, здобувши доволі легку перемогу над аутсайдером української Прем'єр-ліги.

Коментарі ()