Головне

Футболісти Чорноморця збираються зустрітися з Клімовим

21.11.2014 11:44 427 0

У справі про можливий невиїзд Чорноморця на матч 13-го туру з Металістом з'явилися нові обставини.

Якщо раніше футболістами одеськоъ команди розглядався варіант про бойкот цієї гри через існуючі перед ними заборгованості, то в розпал поточного тижня проведення матчу в Харкові, а потім і Одесі виявилося під загрозою зриву через безпеки.

Про це "моряки" дізналися ще в середу, перебуваючи на клубній базі в Совіньоні. Незабаром після ранкового тренування у команди відбулася розмова з генеральним директором клубу Сергієм Керницьким, під час якої крім теми майбутнього поєдинку обговорювалося і фінансове питання.

У найближчий тиждень футболісти мають намір зустрітися з президентом Чорноморця Леонідом Клімовим, який стоїть біля його керма з осені 1998 року. За шістнадцять років правління одеським клубом настільки тривалих затримок по зарплаті і преміальних ще не було.

Члени команди досі не отримали заробітну плату за три останні місяці, а заборгованість по преміях за виступи на внутрішній арені і Лізі Європи тягнеться ще з сезону-2013/14.

Додамо, що інформація про нібито часткову виплату "морякам" частини боргу не відповідає дійсності, пише Спорт-Экспресс в Украине.

Коментарі ()