Головне

Калиниченко: На російському телебаченні все поганенько

15.11.2014 15:38 625 0

Екс-півзахсиник Дніпра та Таврії Максим Калиниченко досі живе і в Україні, і в Росії, оскільки у Москві в нього навчається донька.

Про це він розповів в інтерв`ю Газеті.Ru.

Окрім того Калиниченко уникнув будь-яких суджень, щодо війни в Україні.

"Однакові речі в одному місці називаються патріотизмом, а в іншому - націоналізмом. Дивлячись як піднести людям ситуацію. Люди не люблять думати, а люблять дивитися. Тому у нас в телебаченні (російському - прим. ред.) все поганенько, скажімо так.

Важко розуміти, що в твоїй країні йде війна. Поки бог милував - ворогом я ніде не виявився. З України я не втікав. У Москві у восьмому класі вчиться моя дочка. Я дуже давно живу на дві країни, на два будинки. Мені дуже непросто зараз, багато думаю про ситуацію, що склалася. Але кому зараз легко? Стан справ і в Україні, і в Росії дуже складний...

Сподіватимемося на краще, на те, що скоро над Україною засяє мирне небо, політичні негаразди припиняться, а люди почнуть жити нормальним життям, яке заслуговують. Що для цього робити? У нас є політики, є дипломати. Нехай вони вирішують, відпрацьовують свій хліб.

Мене оточують нормальні люди. Можливо, хтось мене засуджує. Скрізь є радикали, але я нікого ні до чого не змушую, - розповів Калиниченко.

Коментарі ()