Головне

Динамо зіграє контрольний матч 16 листопада

12.11.2014 16:56 396 0

Після матчу УПЛ проти Карпат тренерський штаб надав футболістам Динамо чотири вихідні.

Правда, далеко не всім, адже більшість гравців "біло-синіх" уже в понеділок роз'їхалася по тренувальних таборах своїх національних збірних.

Якою буде програма підготовки киян до наступного календарного матчу, проти запорізького Металурга (23 листопада), розповів прес-службі Динамо розповів тренер команди Сергій Федоров.

"Футболістам до п'ятниці надані вихідні дні. Кожен їх проводить на свій розсуд, деякі хлопці продовжують приїжджати в Конча-Заспу і проводять в тренажерному залі індивідуальні заняття", - зазначив він.

"В п'ятницю у нас запланований заїзд на базу і перше тренування. В суботу будуть два заняття, можливо, для комплекту проведемо їх спільно з молодіжним складом, або залучимо з нього декількох гравців", - повідомив Федоров.

За його словами, за індивідуальною програмою з тренером з фізпідготовки в ці дні займаються Дьємерсі Мбокані та Бетао, який знаходиться на перегляді.

"В неділю плануємо провести контрольний матч. Чи буде це двостороння гра з молодіжною командою, або підберемо іншого суперника, вирішимо ближче до матчу", - запевнив тренер Динамо.

"За індивідуальною програмою з тренером з фізпідготовки в ці дні займаються Дьємерсі Мбокані та Бетао, який знаходиться на перегляді. Наскільки мені відомо, скориставшись паузою, на кілька днів до Бразилії поїхав Данило Сильва", - підсумував фахівець.

Коментарі ()