Головне

Кварцяний: "Всі футболісти серйозно підійшли до матчу з Олімпіком"

09.11.2014 18:49 351 0

Волинь у матчі 12-го туру УПЛ намагалася не програти Олімпіку у швидкості.

Про це заявив головний тренер луцького клубу Віталій Кварцяний, який прокоментував перемогу своєї команди над Олімпіком з рахунком 4:0.

"Всі футболісти серйозно підійшли до матчу, не програли багато боротьби, тому треба подякувати деяким гравцям, які дуже сильно зіграли, а решта зіграли сильно. Олімпік ми дуже серйозно вивчали, дивились відео навіть сьогодні", - сказав тренер.

"Не має сенсу вивчати Динамо чи Шахтар, адже всі знають потенціал цих команд, Олімпік же ми вивчали досконально, щоб хлопці знали, як проти них грати", - зазначив Кварцяний.

За його словами, суперник виглядав поважно в організації гри.

"Але однаково – суперник виглядав поважно в організації гри. Крім того, вони грають дуже швидко, в них немає повільних гравців. Ми сьогодні намагалися не програти передусім у швидкості, цьому сприяли наш атлетизм і сила", - зауважив він.

"Дуже пильно грали в обороні, було завдання підбирати перший м’яч. Бажання гравців виконати установку була позитивним. Грали з бажанням, тому сварити гравців не буду", - підкреслив Кварцяний, слова якого наводить прес-служба луцького клубу.

Коментарі ()