Головне

Грозний: На жаль, з реалізацією і надалі є проблеми

08.11.2014 19:42 372 0

Футбол - не завжди справедлива гра.

Так перемогу над донецьким Металургом пояснив тренер ужгородської Говерли В'ячеслав Грозний, якого цитує офіційний сайт клубу.

"У футболі не завжди все справедливо. У багатьох матчах у нас було безліч гольових моментів, але ми їх не могли реалізувати. Ми у п'яти останніх домашніх матчах не могли забити жодного м'яча, хоча створювали дуже багато", - сказав він.

"Сьогодні буквально у першому ж таймі напівмоменти реалізували, і грати стало легше. Забили класній команді. Металург у всіх матчах демонструє дуже хороший рівень гри. Мені він подобається", - додав наставник.

За словами Грозного, тому при розробці плану на гру увага у Говерли акцентувалася на тому, що потрібно зіграти дуже щільно.

"І використовувати пресинг рівно настільки, наскільки вистачить нашої команди. І на перший тайм вистачило. На жаль, з реалізацією і надалі є проблеми. Дякуємо Бога, що не пропустили. У суперника було кілька шансів. Іноді ми помилялися, іноді суперник за рахунок швидкості й індивідуальної майстерності створював моменти", - пояснив він.

Тренер задоволений, що ужгородці нарешті перемогли.

"У другому таймі важко було. Звичайно, важко у такому темпі грати, пресингувати, перекривати, не давати грати супернику. Це практично неможливо. Не всяка команда це зможе. Важливіше те, що виграли, і те, що закінчилася та смуга, коли м'яч не йде у ворота", - підсумував він.

Коментарі ()