Головне

Головний тренер Легії: "Я не згоден, що ми явні фаворити матчу з Металістом"

05.11.2014 21:58 281 0

Головний тренер Легії Хеннінг Берг не вважає свій клуб явним фаворитом у матчі-відповіді групового етапу ЛЄ з Металістом.

Про це він заявив на передматчевій прес-конференції.

"Я не згоден, що ми явні фаворити матчу з Металістом. Це дуже досвідчена команда, яка може дозволити собі великі трансфери, а наш перший матч був збалансованим. Такої зустрічі я очікую і завтра", - зазначив він.

"Наш суперник - сильна команда, на користь якої, безумовно, говорить те, що кілька гравців відновилися після травм. Українці ще не вигравали в групі, але, з іншого боку, у всіх своїх поєдинках вони програвали лише в один м'яч. Ми очікуємо важкого матчу", - сказав Берг.

За його словами, завжди дуже важливо мати перевагу у володінні м'ячем.

"Завжди дуже важливо мати перевагу у володінні м'ячем. Чим частіше ми будемо їм володіти, тим більше шансів на те, що ми будемо переможцями. Я знаю, що Металіст має дуже хороший центр поля, а також атакуючу лінію", - зауважив фахівець.

"Вони дуже сильні в контратаках, тому нам потрібно зіграти надійно в обороні", - додав Берг.

Тренер Легії також додав, що для його команди матч з Металістом дуже важливий у контексті набуття досвіду.

"Добре виступати в одній компанії з Баварією, Челсі, Реалом абоБоруссією, але, на жаль, ми граємо в іншому турнірі. У нас дуже хороше положення в групі, але вихід з неї поки незабезпечений - це футбол", - сказав тренер польського клубу.

"Тим не менш, ми зробимо все, щоб вийти в 1/16 фіналу. Для нас матч з Металістом дуже важливий у контексті набуття досвіду", - наводить слова Берга matchday.ua.

Коментарі ()