Головне

Ахметов: "Я звертаюся до всіх: припиніть вогонь!"

05.11.2014 20:04 393 0

Український бізнесмен Рінат Ахметов засмучений тим, що снаряди потрапили в школу Донецька.

Президент Шахтаря на офіційному сайті донецького клубу висловив співчуття рідним загиблих дітей, а також запевнив, що його Гуманітарний штаб надасть всю необхідну допомогу постраждалим у цій трагедії.

"Кілька годин тому в моєму рідному селищі, на території школи, в якій я навчався, розірвалися снаряди. У цей час на футбольному полі були діти-підлітки. Двоє з них загинули, четверо важко поранені і доставлені до реанімації.

Сталася ще одна страшна трагедія! Постраждали ні в чому не повинні люди, цього разу – діти! 

Перш за все, я хочу сказати дуже щирі слова співчуття рідним загиблих дітей. І запевнити сім'ї поранених у тому, що ми зробимо все, аби швидше поставити їхніх дітей на ноги.

І ще хочу спеціально сказати: ми нікого не залишимо в біді! Мій Гуманітарний штаб надасть всю необхідну допомогу постраждалим у цій трагедії. 

Скажіть мені, скільки ще має бути дитячих смертей, загиблих та скалічених, скільки ще має бути сліз, щоб ця війна нарешті скінчилася?! 

Я звертаюся до всіх: зупиніть вогонь! Припиніть вбивати мирних жителів! Припиніть вбивати дітей!", - йдеться в заяві на офіційному сайті Шахтаря.

Коментарі ()