Головне

Ліга Чемпіонів. 4 тур. Адріано знову знищив БАТЕ

05.11.2014 20:40 571 0
Ліга Чемпіонів. 4 тур. Адріано знову знищив БАТЕ

Донецький Шахтар вдруге познущався над білоруським БАТЕ. Після розгромної перемоги 0:7 у Борисові, на Львів-Арені підопічні Мірчі Луческу влаштували не менш яскраве шоу, головну роль в якому, як і минулого разу, зіграв Луїс Адріано.

З перших хвилин поєдинку гірники заволоділи ініціативою, і не віддавали її супернику до самого фінального свистка. При цьому, перша половина гри не видалася результативною. Донеччани забили швидкий гол, і намагалися не форсувати події, повністю контролюючи події на футбольному полі.

Переломним для БАТЕ став епізод на останніх хвилинах першого тайму, коли після стандарту воротар Чернік не втримав м'яч в руках, а форвард Адріано пішов на добивання, і трохи зачепив голкіпера.

В принципі, ігровий епізод, викликав хвилю незадоволення з боку гравців білоруського клубу, яка завершилася двома жовтими картками протягом 30-ти секунд для Хагуша. БАТЕ, в якого і так нічого не виходило, тепер ще 45-ь хвилин мав відіграти у меншості.

І, як показала гра, достойно впоратися з цим викликом білорусам не вдалося. Відразу на початку тайму борисівський клуб пропустив від Тейшейри, після чого розпочався черговий бенефіс Луїса Адріано.

Бразильский бомбардир Шахтаря ще тричі розписався у воротах суперника, зробивши рахунок гри 5:0, двоматчевого протистояння - 12:0, а свій бомбардирський доробок за 180 хвилин часу поповнив на 8 м'ячів.

Як не намагався БАТЕ хоч якось відповісти на ці знущання з боку Шахтаря, але класу гравців і організації гри команди не вистачило, щоб навіть більш-менш серйозно задіяти в грі Андрія П'ятова.

У підсумку, Шахтар перемагає, і тепер з хорошим настроєм може готуватися до протистояння з Дніпром у внутрішній першості, де буде вирішуватися розподіл місць на вершині турнірної таблиці. І, якщо, свій вихід до плей-офф ЛЧ гірники вже вирішили на 80%, то з чемпіонатом у Шахтаря досить серйозні проблеми, які потребують негайного вирішення.

Коментарі ()