Головне

Сачко: "Зайвий раз підтверджується, що Іллічівець - непогана команда"

01.11.2014 20:44 376 0

Полтавській Ворсклі у матчі проти Іллічівця не вистачило зіграності.

Про це в ефірі телеканалу 2+2 заявив головний тренер полтавської Ворскли Василь Сачко, який висловив свою думку про причини нічиєї в матчі 11-го туру УПЛ проти Іллічівця (0:0).

"Ми розраховували сьогодні на перемогу, готувалися до цієї гри, старалися. Хотіли виграти, але старань і зусиль виявилося замало. Ми створювали моменти і напівмоменти, але щоб вигравати, потрібно забивати", - зауважив він.

"Що стосується Іллічівця - зайвий раз підтверджується, що вони - непогана команда", - додав Сачко.

На думку тренера, Ворсклі вже потрібно двисится в майбутнє і готуватися до наступного матчу.

"Але ми будемо самі собі ставити запитання, чому ми не виграли цей матч. Нам треба дивитися в майбутнє і готуватися вже до наступного матчу. Уже нічого не вдієш. На жаль, так буває", - сказав Сачко, слова якого наводить Трибуна.

Тренер також зазначив, що його команда підійшла до матчу з кадровими проблемами.

"Ми підійшли до цього матчу з кадровими проблемами. У нас захисник випав, Ігор Пердута теж травмований. Трішки не вистачило зіграності. Не вистачило в атаці останньої передачі і завершального удару", - сказав фахівець.

"Ми знали, що гра буде важкою, але питання всі потрібно задавати собі. Кадрові проблеми дають про себе знати, але ми не скаржимося. У нас є кому грати, у нас здоровий колектив", - підкреслив Сачко.

Коментарі ()