Головне

Йовічевич: Динамо з нами мучилося. Ми програли, але з піднятою головою

29.10.2014 08:30 407 0

Головний тренер Карпат Ігор йовічевич прокоментував матч 1/8 фіналу проти київського Динамо (0:1).

"Відчувалося, що суперник зіграв строгіше, аніж в останньому матчі. Відчувалася повага до нас, це тішить. Ми віддали все, щоб виграти цей матч. Може не настільки гостро виглядали в фазі атаки, але вдалося багато в чому нейтралізувати Динамо, яке зараз перебуває в дуже хорошій формі.

Я вдячний своїм хлопцям, бо ми загалом зіграли дуже дисципліновано і організовано. Це дуже важливо на тому етапі, коли будується нова команда.

Команда хотіли перемогти. Ми зробили важливі кроки в перебудові, робили її тричі. Балажіца відрядили вперед, Худоб’яка, який додав в фазі атаки, трішки відсунули нижче. Ми зробили все, що могли, але наразі зіграність не дозволяє рухатися краще. Проте я цю команду люблю і я зроблю її конкурентною на наступний рік.

Динамо з нами мучилося. Ми програли, але з піднятою головою. Якщо порівняти, то краще вже так програти, аніж так, як в матчі з Олімпіком. Дії арбітрів коментувати не буду, але мені хотілося би ще раз побачити епізод з пенальті. Хоча я розумію, що суддівство – дуже важка і відповідальна робота, - цитує тренера офіційний сайт клубу.

Коментарі ()