Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Дніпро - Волинь 4:0. Перед Динамо настрій поліпшили

27.10.2014 20:57 670 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Дніпро - Волинь 4:0. Перед Динамо настрій поліпшили

Дніпропетровський Дніпро став другим учасником чвертьфінальної стадії нинішнього розіграшу Кубку України. "Синьо-біло-блакитні" не залишили жодних шансів на власному полі луцькій Волині. Отже, дніпропетровці поліпшили собі настрій після поразки у Лізі Європи від Карабаха та тепер готуватимуться до знакової зустрічі з київським Динамо у чемпіонаті.

Дніпро почав неспішно. Волинь проти такого перебігу нічого не мала - їх рахунок повністю влаштовував, адже у Луцьку перемога була за ними (1:0). Однак з часом дніпряни повністю заволоділи ініціативою, розраховуючи на швидкі підключення Коноплянки, який вигравав забіги у візаві, а також на довгі навісні передачі - як зі стандартів, так і просто з гри.

Перший момент підопічні Мирона Маркевича створили на 12-й хвилині, але Лучкевич, після скидки від Селезньова, з кількох метрів пробив вище. Через дві хвилини Бруно Гама вийшов на ворота Літовченка і, замість пасу на вільного Селезньова, вирішив пробити сам у ближній кут - неточно. Дніпряни взяли невеличку паузу, після якої знову пішли у наступ. Голкіпер врятував лучан після удару Селезньова з розвороту.

Неприємності у Віталія Кварцяного розпочалися ближче до завершення тайму. На рівному місці травмувався Приндета, і кілька хвилин гостям довелося відбиватися у меншості. У меншості вдалося, але от щойно вийшов Сваток, як команда отримала гол після кутового - оборона втратила на дальній стійці Чеберячка, якому м'яч скинув Канкава. Дніпро не став добивати суперника у першому таймі, а залишив усе цікаве та смачне на другий.

Уже на 57-й хвилині рахунок повинен був бути розгромним. Та Коноплянка примудрився з кількох метрів влучити не у порожні ворота, а у поперечину. Євген сьогодні хотів дуже забити, особливо це було видно по ньому, коли на останніх хвилинах Маркевич вирішив лідера атак своєї команди замінити. Коноплянка не сів на лаву запасних, а пішов відразу у роздягальню.

Щоправда, на той момент усе вже було відомо. Спочатку відзначився Ротань, пробивши точно у кут після пасу Стрінича, потім Селезньов завершив на дальній стійці точний навіс Коноплянки, а завершив розгромив Калінич, який вийшов на заміну на останні 15 хвилин. Окрім цього, Дніпро ще мав кілька нагод на взяття воріт. Волинь же за весь поєдинок мала лише один момент - у компенсований час Бікфалві пробив головою у поперечину. Загалом же, впевнена та закономірна перемога Дніпра, який вийшов у чвертьфінал.

Коментарі ()