Головне

Куцев: Команда показала, що нам під силу проходити італійок

26.10.2014 19:27 210 0

У нинішньої жіночої національної збірної України з футболу є хороші перспективи.

Про це після мінімальної поразки від Італії у плей-офф відбору на Чемпіонат світу 2015 року розповів наставник команди Анатолій Куцев, якого цитує офіційний сайт Федерації футболу України.

"Відразу після гри я подякував своїм гравцям за ту роботу, яку вони сьогодні зробили, за той характер, який проявили на полі. Ми сьогодні грали з дуже хорошою та сильною збірною, яка не пропустила жодного європейського чи світового форуму", - сказав він.

"Я сьогодні побачив, що моя команда здатна грати з найсильнішими збірними Європи. Команда йде на правильному шляху, група молодих гравців, які влились у команду гідно виглядають і прогресують - це майбутнє нашої збірної", - додав Куцев.

За його словами, гравці, які мають більший досвід, також намагаються ні в чому не поступатися, тому той баланс, який на сьогодні є, дає вже результат, а перспективи у цієї збірної хороші.

"Ми забили гол на виїзді. Але не це головне. Команда показала, що сьогодні нам під силу проходити італійок і досягати позитивного результату. Гадаю, самі гравці відчули, що з цією командою можна грати і перемагати", - підсумував ві.

Коментарі ()