Головне

Ліга Європи. 3 тур. Дніпро - Карабах 0:1. Чергова невдача Маркевича

24.10.2014 13:27 1229 0
Ліга Європи. 3 тур. Дніпро - Карабах 0:1. Чергова невдача Маркевича

Дніпропетровський Дніпро підтримав програшну тенденцію третього туру Ліги Європи, яку вчора розпочав Металіст, а сьогодні підтримало Динамо. У домашньому матчі з Карабахом, в якому команді Маркевича потрібно було перемагати, Дніпро поступився з мінімальним рахунком.

Загалом, Карабах сьогодні переміг заслужено, так як команда діяла більш організовано в обороні, і креативніше у нападі. У господарів за весь матч важко згадати хоча б один по-справжньому гольовий момент, у той час як гості могли робити рахунок ще більшим, якби Муарем реалізував вихід сам на сам, або Рейналдо забив зі свого моменту.

Що стосується єдиного забитого м'яча, то зробили це азербайджанці зразково і показово. Швидкий вихід у контратаку, Муарем у штрафному на замасі прибрав двох захисників і поклав м'яч в дальній кут воріт Бойка, який у цьому епізоді виявився безсилим.

Гості зробили свою справу, рахунок їх повністю влаштовував, і вони віддали ініціативу супернику. Але Дніпро сьогодні чомусь починав грати лише в кінцівках таймів, коли часу для того, щоб хоча б зрівняти рахунок, залишалося дуже мало.

А так, більшу частину матчу команди провели в центрі поля, де було багато боротьби, і, як наслідок, вісім жовтих карток на двох. Дніпро намагався завершувати свої атаки подачами і прострілами з флангів, але 95% цих спроб забирав голкіпер, а інші 5% Селезньов та Калінич не могли реалізувати.

В кінцівці ігрового часу команда Маркевича спробувала організувати щось подібне на штурм, але грамотні заміни Гурбана Гурбанова, спрямовані на підсилення оборони, спрацювали на всі 100%, і гостям вдалося вистояти до фінального свистка.

Як наслідок, після трьох турів Карабах має в своєму активі чотири очки і займає друге місце в групі. У наступному турі азербайджанський клуб вдома прийматиме Дніпро, і ця гра остаточно зніме всі питання щодо реальних шансів української команди зіграти у плей-офф. Хоча, відверто кажучи, з такою грою їх у команди Маркевича вже практично немає.

Коментарі ()