Головне

Ліга Європи. 3 тур. Металіст - Легія 0:1. Прикра поразка у важливому матчі

22.10.2014 21:13 1216 0
Ліга Європи. 3 тур. Металіст - Легія 0:1. Прикра поразка у важливому матчі

Легія у нинішньому єврокубковому сезоні виглядає дуже солідно, чого не скажеш про харківський Металіст, якого переслідують проблеми різного роду. Низка поразок продовжує переслідувати підопічних Рахаєва, які знову не змогли порадувати українських вболівальників якісною грою. У стартові хвилини матчу обидві команди демонстрували рівну гру, хоча і без гострих моментів. Металіст мав кілька непоганих нагод забити зі стандарту, однак удари Жажи знаходили то стінку з футболістів Легії, то трибуни стадіону імені Валерія Лобановського. Наперед забігаючи, нападник харківського клубу матч просто провалив

У середині першого тайму команди обмінялися моментами: на нереалізований вихід 1 на 1 з Горяїновим (встиг підстрахувати своїх партнерів по команді Пшеничних) Металіст відповів ударом Жажи в захисника. За таку халатність команда Рахаєва була покарана через якусь мить. На 29-й хвилині футболісти польського клубу лівим флангом розіграли класну атаку, у підсумку Дуда самотужки пройшов весь захист Металіста і з метрів 4-х розстріляв Горяїнова. Через 10 хвилин Легія могла забивати вдруге, втім, півзахиснику гостей Кухарчику не вдалося вразити ворота харківського клубу з гострого кута. Під завісу тайму "жовто-сині" знову втратили шанс забити, коли Болбат на дальній стійці не встиг до м'яча після прострілу від Гоменюка.

Початок другого тайму запам'ятався ударом з гострого кута від Орналду Са - на щастя для Горяїнова і компанії м'яч пройшов поруч зі стійкою. На 51-й хвилині знову "нарубав дров" Юссуф, який зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Арбітр призначив у ворота Металіста пенальті. До позначки підійшов хорват Врдоляк, однак переграти Горяїнова в дуелі він не зумів. Після цього харківський клуб на якусь мить окрилився, і навіть забив гол, але арбітр взяття воріт не зафіксував через офсайд Гоменюка. 

На 69-й хвилині відбулась футбольна справедливість. Цього разу Врдоляк в своєму карному зіграв рукою, за що арбітр без вагань вказав на позначку. І тут знову "заявив" про себе Жара, який наважився виконувати вирок. Бразилець завдав удару низом і фактично по центру воріт, тому голкіпер гостей без проблем нівелював загрозу. Ця нагода так і залишилася останньою гольовою для Металіста за весь другий тайм. Наприкінці зустрічі Легія створила ще кілька моментів, однак рахунок на табло більше не змінювався. Як результат - третя поразка поспіль для Металіста, який з нульовим запасом очок продовжує посідати останню сходинку у своїй групі.

    І В Н П М О
  1 Легія 3 3 0 0 3-0 9
  2 Трабзонспор 2 1 0 1 2-2 3
  3 Локерен 2 1 0 1 1-1 3
  4 Металіст 3 0 0 3 1-4 0
Коментарі ()