Головне

Ковалець: "Наші гравці прагнули грати від душі і серця, але позначився досвід суперника"

10.10.2014 21:36 500 0

Поразка у першому матчі плей-офф кваліфікації від збірної Німеччини стане хорошим уроком для гравців молодіжної збірної України.

Про це в ефірі телеканалу Футбол-1 заявив наставник збірної України U-21 Сергій Ковалець.

"Дуже важливо, що наші гравці прагнули грати від душі і серця, але позначився досвід суперника. Це було видно на полі. Так, у нас були моменти, коли потрібно було використовувати помилки гравців німецької збірної. Але це футбол. Хороша команда не прощає помилок. Особливо таких, які були у нас", зазначив він.

"Звичайно, була ставка на швидкий гол. Були два-три хороших удари, проте за весь матч ми стільки ж разів потрапили у ствір. В цьому плані, звичайно, ми не допрацювали", - сказав Ковалець.

За його словами, ця поразка стане хорошим уроком для української молодіжки.

"Думаю, що це хороший урок для наших гравців. Всі кажуть, що ми почали довіряти молодим виконавцям. Але вони грають на такому рівні десь близько півроку, і то з перебоями. Німці ж грають на такому рівні протягом трьох років", - зауважив тренер.

"Тим не менш, за рахунок компактності і командних дій ми створили кілька хороших моментів і могли забити. Втім, попереду буде ще один матч", - цитує Ковальця Динамомания.

Коментарі ()