Головне

Жемчужина з Ялти просить допомоги в Путіна і нагадала про свою вірність Росії

06.10.2014 11:37 275 0

Ялтинська Жемчужина у відкритому листі звернулася до президента Росії Володимира Путіна і просить допомогти зберегти клуб, який немає фінансової підтримки в Криму.

"Наша громадянська позиція завжди залишалася чіткою і незмінною. Саме ялтинська Жемчужина стала першою кримською командою, цієї весни, що зіграла, під прапором Російської Федерації. Поки багато хто спостерігав і думав, ми діяли: ще до проведення референдуму в Криму ми виступили з ініціативою про проведення Матчу Дружби між Жемчужиною і Тереком (Грозний).

Усі наші думки і надії були пов'язані тільки з інтеграцією Криму в Російську Федерацію, зі швидким вступом Жемчужини в російську футбольну сім'ю.

Шановний Володимир Володимирович, тільки Ваше особисте втручання може врятувати футбол Південного Берега Криму. ФК Жемчужина, це не лише професійний футбол, це соціальний проект, який об'єднує навколо футболу людей різних віків. Ялтинська Жемчужина повинна і далі своєю грою радувати ялтинців і численних гостей Криму, повинна дарувати надію кримській дітворі, які завдяки завзятості і щоденній праці можуть одного разу вийти на футбольне поле у футболці Жемчужини і зіграти в ній під прапором нашої країни - Російській Федерації", - пишеться в листі клубу.

Коментарі ()