Головне

Суркіс: "Команда на правильному шляху"

05.10.2014 23:00 352 0

Футболісти Динамо виходять і б'ються з першої до останньої хвилини, а якщо десь не вистачає майстерності - це компенсується самовіддачею.

Про це в ефірі телеканалу "2+2" заявив президент Динамо Ігор Суркіс, який прокоментував перемогу київського клубу над Шахтарем у рамках 8-го туру УПЛ.

"Ви все бачили, гра за напруженням, за кількістю глядачів, які прийшли, за самовіддачею, за боротьбою з першої до останньої хвилини, коли невідомо хто виграє і як взагалі закінчиться матч, не поступається багатьом іграм Ліги Чемпіонів", - заявив Суркіс.

"Ребров працює, чудово виконує свою роботу. Він будує свою команду, я вже про це говорив. Він довіряє молодим футболістам, він робить те, що повинен робити високопрофесіональний тренер. Хлопці виходять і б'ються з першої до останньої хвилини. Якщо десь не вистачає майстерності - це компенсується самовіддачею", - зазначив президент Динамо.

На думку Суркіса, Динамо зараз знаходиться на правильному шляху.

"Команда на правильному шляху. Перемога над Шахтарем вселяє в нашу команду впевненість у тому, що футболісти роблять все правильно, як в тренувальному процесі, так і на футбольному полі. Не треба розслаблятися, а продовжувати працювати далі, будувати боєздатну команду", - зауважив він.

Президент столичного клубу також прокоментував слова Луческу, який після поразки поскаржився на арбітраж.

"Я не можу сказати, що арбітр вбив матч, треба дивитися. Коли команда виграє - арбітр не вбиває, програє - вбиває. Я не хочу коментувати слова професіоналів, їм видніше. Слава Богу, сьогодні я щасливий перемозі, і мені нема чого виправдовуватися", - підкреслив Суркіс.

Коментарі ()