Головне

Ярмоленко: "Від гри залишилися тільки позитивні емоції"

05.10.2014 22:43 290 0

Динамо заслужено перемогло Шахтар у матчі 8-го туру УПЛ.

Про це в ефірі телеканалу "2+2" заявив півзахисник Динамо Андрій Ярмоленко, який прокоментував перемогу своєї команди над донецьким клубом.

"Наш клуб і вболівальники скучили за цією перемогою. Спасибі вболівальникам, які прийшли нас і підтримали. Від гри залишилися тільки позитивні емоції, бо терпіли всі, старалися, і для нас це нагорода", - зазначив він.

"Ну я згоден, перший тайм Шахтар більше контролював хід гри. Але ми як би усвідомлено віддали перевагу, грамотно переміщувалися і повинні були вибігати в контратаку. У першому таймі це не дуже виходило, ну а в другому таймі, я думаю, ми більше володіли перевагою, і у нас було більше моментів", - заявив Ярмоленко.

Ярмоленко зауважив, що установки грати 2-м номером у матчі з Шахтарем не було.

"Ні, грати на контратаках установки не було. Ми хотіли пресингувати, хотіли теж відібрати м'яч, але Шахтар теж непроста команда. У них багато кваліфікованих футболістів, які дуже добре тримають м'яч Саме вони, напевно, десь змусили нас грати 2-м номером", - зауважив Андрій.

"Але в 2-му таймі було помітно, що вони трохи підсіли, тому ми вже більше володіли м'ячем", - сказав півзахисник київського клубу.

На думку Андрія, не потрібно у разі поразки посилатися на дії арбітра.

"Якщо ти програв, не потрібно робити відмовки, посилатися на суддю. Сьогодні була хороша гра. Грали два рівних суперника, хто забив м'яч, той і виграв. Сьогодні забили ми, і я думаю, ми заслужили цю перемогу", - підкреслив Ярмоленко.

Коментарі ()