Головне

Ребров: "Виграли за рахунок бажання самих хлопців перемогти Шахтар"

05.10.2014 21:59 295 0

Динамо перемогло Шахтар за рахунок бажання, хоча вилучення Шевчука також зіграло свою роль.

Про це в ефірі телеканалу "2+2" заявив головний тренер київського клубу Сергій Ребров, який прокоментував перемогу своєї команди над Шахтарем.

"Я дійсно радий перемозі, адже хлопці зрозуміли, що зараз є можливість обіграти Шахтар. Я радий за них, сьогодні на полі вони віддали все, і цей гол для них, напевно, нагорода за старанність", - зазначив він.

"В першу чергу хід гри переламали хлопці своїм бажанням, вони намагалися контролювати м'яч, створювати атаки, позбавивши Шахтар більшою мірою м'яча в другому таймі. Звичайно, важливу роль зіграло вилучення, але так як Шахтар грав грубо, ми грали грубо, думаю, Шевчук награв на червону картку", - сказав наставник.

Ребров також висловив думку про майбутні матчі збірної України у відборі до Євро-2016.

"Як може бути пік форми, якщо ми 48 годин тому грали найважливішу гру, де хлопці віддали всі сили? Звичайно, що сьогодні було важко. Я говорив про це вже раніше, напевно, це в першу чергу не прерогатива двох клубів домовлятися, а прерогатива збірних", - зауважив Ребров.

"Бо зараз я впевнений, що той же Андрій Ярмоленко сидить зараз в "холоді". Провідні гравці збірної повинні через 3 дні грати, потім через 2, я вважаю це неправильно. Тут не потрібно виходити з інтересів Шахтаря або Динамо, різниці немає", - заявив фахівець.

За словами Реброва, наразі для всіх інтереси збірної важливіше.

"Для мене, напевно, як і для всіх українців - інтереси збірної. понад усе. Виграли ми, чи програли б - різниці зараз немає. Я просто не уявляю, як ці хлопці можуть грати два найважливіших матчі для збірної в такий короткий термін", - висловив думку Ребров.

"Я думаю, що суддя сьогодні давав жовті картки і червону по справі, адже футболісти Шахтаря дійсно діяли грубо. Я вважаю, що ми переграли Шахтар по грі, і не тільки за рахунок вилучення, а за рахунок бажання самих хлопців перемогти Шахтар", - підкреслив Ребров.

Коментарі ()