Головне

Рахаєв: "Хлопці хотіли швидше забити, збилися на середні та дальні передачі, які нам не притаманні"

05.10.2014 20:32 414 0

У деяких гравців Металіста в матчі з запорізьким Металургом позначилася втома після виїзного матчу з Локереном.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер Металіста Ігор Рахаєв, який прокоментував перемогу своєї команди.

"Перш за все, хочу привітати вболівальників з такою довгоочікуваною перемогою. Сьогодні виграли, і спасибі вболівальникам за підтримку.

Місцями були неприємні висловлювання з трибун, але хочу сказати, що футболісти роблять все, що можуть на полі. Прохання підтримувати футболістів, а не кричати матом. Ще раз вітаю всіх з перемогою", - заявив Рахаєв.

"Щодо до двох різних таймів, напевно, хотіли хлопці швидше забити. Збилися на середні та дальні передачі, які нам не притаманні. Думаю, що у деяких футболістів позначилася втома після виїзного матчу з бельгійцями. Було видно, що трішки підсіли", - зазначив наставник Металіста.

Тренер також повідомив про терміни відновлення деяких футболістів.

"У Гуйє травма. Він залишився в Бельгії для обстеження. Приїхав його лікар, і він попросив залишитися там, а вже звідти полетить грати за свою збірну", - сказав він.

"Що стосується Дішленковича і Торсігльєрі, то сподіваюся, що до наступної гри вони будуть готові", - наводить слова Рахаєва прес-служба харківського клубу.

Коментарі ()