Головне

Прем'єр-ліга. 8 тур. Металіст - Металург З 2:1. Програти за дві хвилини

05.10.2014 18:00 638 0
Прем'єр-ліга. 8 тур. Металіст - Металург З 2:1. Програти за дві хвилини

Запорізький Металург зазнав не зовсім логічної поразки у матчі 8 туру Прем`єр-ліги з Металістом. Виграючи до 90 хвилини з рахунком 1:0 підопічні Олега Тарана пропустили за дві хвилини два м`ячі і поступилися 1:2. Логіка у футболі має зовсім інші правила і так сталося цього разу. У першому таймі цієї гри на полі була лише одна команда - Металіст. Гості зачинилися на своїй половині поля і лише зрідка відповідали контратаками.

У Металіста ще в першому таймі моменти, щоб забити мали Хав`єр, Гоменюк та Болбат. Металург лише наприкінці першого тайму почав щось створювати біля воріт Металіста. Непоганий був момент у Платона, але він не поцілив у порожні ворота.

У другому таймі на полі була зовісм інша гра. Футбол став більш швидким і в наступ пішов Металург. Виходило це в команди Тарана доволі непогано, а ось забивати гості не навчилися. Лише в завершальні 45 хвилин запорізька команда не використала чотири виходи сам на сам з воротарем, а одних з них вже за рахунку 1:1 і все мав вирішувати Юсов, який не влучив у ворота.

На 79-ій хвилині черговий провал захисту Металіста і Платон під носом у Березовчука та Кулакова розстріляв ворота Горяїнова - 0:1. До 90-ї хвилини гостям вдавалося стримувати атаки Металіста і Металург був близький до перемоги. Але на останній хвилині поєдинку Хав`єру вдалося зрівняти рахунок - 1:1. Через дві хвилини після подачі кутового Юсуф заштовхав м`яч у ворота Боровика - 2:1. Матч продовжувався ще три хвилини, але Металург вже не біг вперед і був психологічно зламаний.

Отже, Металіст здобув першу перемогу за останні 1,5 місяці і зрушив зі свого не зовсім очікуваного десятого місця.

Коментарі ()