Головне

Головний тренер Сент-Етьєна: "Слава Богу, що наш воротар відбив пенальті - це вселило впевненість"

03.10.2014 09:46 339 0

Футболістам Сент-Етьєна потрібно працювати над завершенням атак, адже головне у футболі - це голи.

Про це заявив головний тренера Сент-Етьєна Крістоф Гальтьє, який розповів про те, що не вийшло у його команди в матчі другого туру групового етапу Ліги Європи проти Дніпра.

"Футболісти старалися, викладалися на всі 100 відсотків, але не зуміли забити. Слава Богу, що наш воротар відбив пенальті. Це вселило впевненість. Ми добре діяли в перші 15 хвилин, потім стали часто втрачати м'яч, але закінчили перший тайм на позитивній ноті", - зазначив він.

"І надалі грали краще за суперника. Але головне у футболі - це голи. Сподіваюся, надалі вирішимо це питання", - цитує наставника Сент-Етьєна matchday.ua.

Фахівець вважає, що його команда заслуговувала на перемогу.

"Важливо було виграти сьогодні, і я вважаю, що Сент-Етьєн заслужив перемогу. Потрібно працювати над завершенням атак, щоб все-таки забивати. Футболісти намагалися створювати моменти. Наша команда атакувала з обох флангів", - сказав тренер французького клубу.

"В майбутньому нам потрібно бути більш розумнішими і хитрішими, відбирати м'яч у суперника в потрібний момент і забивати", - зауважив Гальтьє.

Наставник французької команди також прокоментував епізод з нереалізованим пенальті Ніколи Калінича.

"Радий, що воротар зумів його відбити. Це тому що ми аналізували гру Дніпра і знали, куди саме Калінич буде бити. Наш тренер воротарів точно вказав голкіперу, куди буде спрямований удар", - підкреслив Гальтьє.

Нагадаємо, у матчі 2-го туру групового етапу ЛЄ Сент-Етьєн зіграв внічию з дніпропетровським Дніпром.

Коментарі ()