Головне

Суркіс: Мені здається, що Ребров на правильному шляху

02.10.2014 23:06 333 0

Сергій Ребров веде київське Динамоу правильному напрямку.

Про це після перемоги над Стяуа в ефірі телеканалу "Футбол 2" заявив президент "біло-синіх" Ігор Суркіс.

"Виграли дві гри, зробили хороший заділ на майбутнє. Потрібно продовжувати у тому ж дусі. Ставити завдання вийти з першого місця. Набиратися досвіду міжнародного, що дуже важливо. І створювати команду", - сказав він.

"Мені гра сьогодні дуже сподобалася. Так, помилки були. Останні хвилини були б нервовими, якби ми не забили третій гол. Потрібно такі матчі доводити до логічного завершення, адже витратили стільки сил", - додав він.

За словами Суркіса, у футболі через одну-єдину помилку неможливо потім надолужити втрачене.

"Хлопці провели хороший поєдинок, аргесивний. Не думали, що вже 5-го числа принципова зустріч із Шахтарем. Було видно, що вони віддали на полі всі сили. Якщо хтось буде не готовий, то вийде сильніший і буде доводити свої наміри на місце", - зауважив він.

Власник київського клубу відмовився коментувати роботу Сергія Реброва як головного тренера.

"Я не тренер. Але мені сподобалася агресія, мені сподобалося, що з перших хвилин команда намагалася реалізувати свою перевагу. Мені здається, що Сергій Станіславович на правильному шляху. У колективі чудова атмосфера", - розповів Суркіс.

"Чи залишилися сили на Шахтар? Це ви у хлопців запитайте. Ми граємо у тому графіку, у якому грають усі європейські клуби. Піднімалася тема щодо переносу цього матчу, але ми її не піднімали. Якби весь тур задля збірної України перенесли, то жодних питань", - підсумував він.

Коментарі ()