Головне

Ребров: Сподіваюся, цією грою ми залучимо ще більше глядачів на трибуни

02.10.2014 22:20 337 0

Динамо своєю грою намагається допомагти українському народу, у якого наразі багато інших проблем, аніж вболівання на футболі.

Про це після матчу Ліги Європи зі Стяуа розповів в ефірі телеканалу "Футбол 2" головний тренер "біло-синіх" Сергій Ребров.

"Хвилювання є завжди. Головне - не показувати це. Щоб це не передавалося хлопцям. Так, хвилювався трішки. Хвилювався тільки тому, що у нас було багато моментів, могли забивати раніше", - сказав він.

"Суперники намагалися контролювати м'яч. Якраз у середині поля ми не давали їм контролювати, а біля їхніх воріт - немає питань, контролюйте", - додав наставник.

За словами Реброва, перший гол, який був забитий після розіграшу штрафного, команда награє на тренуваннях.

"Вперше це спрацювало. Хлопці зрозуміли, як бігти, куди бігти. Напевне, це і сподобалося вболівальникам. Сподіваюся, цією грою ми залучимо ще більше глядачів на трибуни. Звичайно, наразі інші проблеми... Думаю, ми своєю грою допомагаємо людям", - пояснив він.

Окрім того, Сергій Станіславович не приховує, що довіряє молодим виконавцям Динамо.

"Молоді гравці отримали свій шанс. Сподіваюся, вони ним скористаються. Звичайно, молодому гравця важко виходити на такий рівень. Я їм вдячний, що вони витримали таке навантаження. Зіграли гідно", - зауважив Ребров.

"Я вірю у Бурду. Коли він виходить на поле, він не боїться жодних єдиноборств. І немає значення, де він грає - у центрі оборони, справа чи зліва. Він налаштований на боротьбу, і він це сьогодні доказав", - підсумував він.

Коментарі ()