Головне

Ліга Європи. 2 тур. Локерен - Металіст 1:0. Заслужене фіаско в Бельгії

02.10.2014 23:58 435 0
Ліга Європи. 2 тур. Локерен - Металіст 1:0. Заслужене фіаско в Бельгії

Наставник Металіста Ігор Рахаєв був традиційно небагатослівний на передматчевій прес-конференції, коротко відповівши, чого він очікує від матчу проти Локерена.

"Завтра нам належить серйозна гра, перш за все в психологічному плані. Ми в останніх іграх робили багато помилок і пропускали багато м'ячів. Ми розібрали наші помилки і, думаю, що наші хлопці все зрозуміли. Завтра вони покажуть зовсім іншу гру", - заявив він.

Втім, "зовсім іншої гри" вболівальники харківської команди та українського футболу в цілому не побачили.

Господарі поля фактично з перших хвилин заволоділи ініціативою, а вже на 16-й хвилині нападник Локерена Лей ледь не реалізував вихід сам на сам з Дішленковичем, на щастя для вболівальників харківської команди голкіпер бронзового призера України загрозу нівелював. Надалі від обох команд моментів особливо не виникало, Металіст у свою чергу зовсім діяв незібрано, особливо в захисті.

Щодо атакувальних дій, то лише на 34-й хвилині команда Рахаєва створила щось схоже на момент, однак Болбат з-за меж карного пробив точно по центру воріт, де м'яч спокійно забрав Баррі. Після цього моменту гості дещо збили і так невисокий темп матчу, втім, ще до гострих моментів біля воріт Локерена справа у першому таймі не дійшла. Можна звісно згадати удар головою від Гоменюка, але це було значно вище воріт суперника.

Початок другого тайму ознаменувався черговим подвигом Дішленковича, який врятував свою команду після небезпечного удару Абдурахімі. Минуло ще десять хвилин, і македонський півзахисник перевірив голкіпера Металіста прицільним пострілом у нижній кут - перервірку Дішленкович знову пройшов. На жаль, весь час голкіпер свою команду рятувати не міг, та ще і після таких грубих помилок у захисті. У підсумку на 74-й хвилині чергова контратака флангом від Локерена завершилась голом - це де Паув класно закрутив у дальній кут воріт Дішленковича, цього разу без шансів для голкіпера Металіста.

Фактично після голу Локерен міг забивати вдруге, однак знову дива майстерності продемонстрував Дішленкович, який нівелював черговий вихід 1 на 1 вже від Дессера. Вато зазначити, що за цей час Металіст нічим супернику не відповів, не прокинулася команда Рахаєва і після голу, не створивши в підсумку жодного моменту біля воріт господарів поля, як результат - закономірна перемога Локерена з рахунком 1:0.

Коментарі ()