Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Карпати - Динамо 0:1. Мінімалка, яка нічого не вирішує

27.09.2014 22:19 747 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Карпати - Динамо 0:1. Мінімалка, яка нічого не вирішує

Київське Динамо здобуло не найлегшу перемогу в першому матчі кубкового протистояння з Карпатами. Команді Сергія Реброва вистачило одного м'яча, щоб завершити виїзну гру переможцем, але для того, щоб спокійно виходити на матч в Києві - цього замало.

Динамівці дуже вдало розпочали поєдинок, затиснули суперника на його половині поля, і вже на 6-й хвилині забили. Теодорчик після сильного прострілу Ленса з правого флангу прийняв м'яч у штрафному, і другим дотиком переграв воротаря.

Підопічні Реброва після швидкого взяття воріт продовжували пресингувати суперника, але робили це вже не так активно. А Карпати, які в першій половині тайму діяли на контратаках, ближче до завершення першої 45-хвилинки вже грали з киянами на рівних.

На старті другого тайму малюнок гри не змінився, і Йовічевич вирішив піти ва-банк, кинувши у бій Худоб'яка, Голодюка і Страшкевича. І після цього десь із 60-ї хвилини Карпати підняли темп, і у Динамо почали з'являтися серйозні проблеми.

Непогані моменти не змогли використати Кожанов і Пластун - десь Карпатам не вистачало майстерності, десь удачі. Але при цьому, віддаючи забагато сил атаці, біля власного штрафного гравці львівського клубу теж не завжди встигали за киянами, яким також реалізувати свої моменти більше не вдалося.

В останні десять хвилин Динамо відійшло до свого штрафного і банально грало на утримання результату. Трибуни України вимагали фінального штурму, львівські футболісти з усіх сил намагались зрівняти рахунок, але пробити Рибку їм сьогодні так і не вдалося.

У підсумку, мінімалка Динамо, яка повністю влаштовує Сергія Реброва, з урахуванням важких наступних ігор зі Стяуа та Шахтарем. Щодо Карпат, то незважаючи на важкий психологічний удар від домашньої поразки, у команди Ігора Йовічевича ще залишаються досить високі шанси на вихід до наступного кола.

Коментарі ()