Головне

Луческу пошкодував Ахметова, який страждає через розлуку з Шахтарем

21.09.2014 10:44 583 0

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу шкодує, що президент команди Рінат Ахметов не відвідує тренування та матчі улюбленої команди.

Про це Луческу розповів у своєму вітанні Ахметову, котрий 21 вересня святкує свій 48-й день народження.

"Під час першої нашої зустрічі Ринат Ахметов вразив мене: до того дня я ще не зустрічав президента клубу, який любив би футбол так, як він. І навіть в нинішній ситуації, за наявності величезної кількості проблем - економічних, політичних, соціальних, - незважаючи на події в країні, він щодня телефонує мені, щоб дізнатися, як справи у команди, як гравці.

Бажаю, щоб вирішилися усі його проблеми і більше ніколи не виникали.Тоді він знову приїжджатиме на наші тренування, як раніше. А Рінат Ахметов був присутнім абсолютно на кожному тренуванні, бачився з командою, гравцями! Коли він зрозумів, що справи пішли в гору, став приділяти більше уваги бізнесу і приїжджав тільки перед матчами Ліги чемпіонів. А зараз зовсім не буває через відсутність вільного часу. Але ставлення президента до футболу залишається незмінним.

Я дуже хотів би, щоб він знову був з нами, ходив на футбол - адже це його життя! Президент дуже переживає, коли в розлуці з командою. Знаю це точно. А я не хочу, щоб він страждав, - цитує Луческу офіційний сайт клубу.

Коментарі ()