Головне

Прем'єр-ліга. 7 тур. Карпати - Металіст 3:3. Леви вигризли нічию

21.09.2014 22:16 792 0
Прем'єр-ліга. 7 тур. Карпати - Металіст 3:3. Леви вигризли нічию

Харківський Металіст продовжує втрачати очки в українському чемпіонаті. Після болючого розгрому від Дніпра в минулому турі, в поєдинку проти Карпат команда Ігора Рахаєва на останніх хвилинах втратила переможний результат, і, як підсумок, задовольнилася лише одним очком в таблиці.

Загалом, старт матчу видався для Металіста позитивним. Гості вже до середини першого тайму двічі розписалися у воротах Мисака. Спочатку Болбат красивим ударом з-за штрафного відкрив рахунок, а потім Хав'єр впевнено реалізував пенальті, яке "привіз" львів'янам Голодюк.

Однак, уже за дві хвилини Голодюку вдалося реабілітуватися перед місцевою торсидою дальнім ударом зі штрафного. В цьому епізоді не обійшлося без допомоги голкіпера Металіста Олександра Горяїнова, який припустився грубої воротарської помилки, і пропустив м'яч під руками.

Інтрига повернулася на Україну, Карпати побігли відігруватися, і вже менше, ніж за 10 хвилин зрівняли рахунок. Кожанова класно вивели на удар метрів з 10-ти, і Денис свій шанс не втратив, розстрілявши ворота суперника.

Черговий гол уболівальники у Львові побачили вже в другому таймі, коли Жажа з кута воротарського лівою відправив м'яч поміж ніг Мисаку. Після цього Металіст почав робити все, щоб зав'язати гру і не дати розбігтися Карпатам, і виходило це в нього досить непогано.

Та, незважаючи на це, втретє м'яч побував у сітці воріт гостей за 4 хвилини до завершення ігрового часу, але суддя скасував взяття воріт, зафіксувавши гру рукою у Мартинюка.

Проте, "леви" не опустили руки, і на третій доданій хвилині отримали винагороду за свою наполегливість. Остання атака львівського клубу завершилася точним ударом Балажица. Карпати сьогодні "вигризли" нічию, рівноцінну маленькій перемозі.

Коментарі ()