Головне

Хацкевич: Україна свою землю не віддасть

16.09.2014 10:07 464 0

Білоруський старший тренер київського "Динамо-2" Олександр Хацкевич підтримує український народ у боротьбі з російьким агресором.

Про це він сказав в інтерв`ю Прессбол.

"Я тут живу і, безперечно, поділяю позицію українського народу. Всі втомилися від Януковича. Бізнес у людей віджимали зі страшною силою, нахабно і нічого не пояснюючи. Людина просто втратила всі моральні орієнтири.

У мене друзі по всій Україні, і те, що розповідають люди зі східних областей, різко контрастує з тим, що показують по російському телебаченню. І вони, і їхні батьки чомусь не рвуться в Росію і не збираються відділятися від України. Їм довіряю найбільше. Бо по російським і українським каналам йде практично одна і та ж картинка, але зі взаємовиключними коментарями. Знаю тільки, що в цій війні переможців не буде, вона може тривати нескінченно.

Україна свою землю не віддасть. Але і ті, хто розв'язав цю війну, просто так не підуть. У минулі вихідні я був на весіллі. Даша Кочергіна (дочка прославленої радянської гандболістки Тетяни Кочергіної) виходила заміж. А на наступний день її чоловік поїхав у зону дій АТО - разом з друзями. Причому необхідну екіпіровку вони придбали на свої кошти. Люди впевнені, що батьківщину треба захищати. Здається, це важко зрозуміти: людина тільки одружилась, його ніхто не викликає, а він однаково йде на війну. І дружина, слід віддати їй належне, його відпускає, - розповів Хацкевич.

Коментарі ()