Головне

Маркевич: "Сподіваюся, що матч проти Металіста буде напруженим та цікавим"

12.09.2014 18:40 513 0

Матчі рівня Дніпро - Металіст завжди проходять на серйозному рівні.

Про це заявив головний тренер дніпропетровського клубу Мирон Маркевич, який поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з харківською командою.

"Взагалі, за ті дев'ять років, що я працював в Харкові завжди матчі Дніпро - Металіст проходять на серйозному рівні. Ці матчі були одними з кращих в сезоні у всій лізі", - зазначив він.

"Хоча, звичайно, Металіст зараз не може виставити той склад, який був ще рік тому, ну і ми, мабуть, теж не зможемо, при всьому бажанні, виставити на гру оптимальний склад", - зауважив наставник Дніпра.

Екс-тренер Металіста запевнив, що наразі всі його думки пов'язані з Дніпром.

"Безумовно, я з радістю їду до Харкова, у мене там багато друзів залишилося, і побачу своїх колишніх підопічних. Але зараз я працюю в Дніпрі, і всі думки мої пов'язані з цим клубом", - наводить слова Маркевича matchday.ua.

"Сподіваюся, що гра буде напруженою та цікавою, тому що в обох клубах залишилися ще хороші гравці. Плюс, молодь зараз перспективна підростає, можливо, хтось із молодих буде і грати ... Так що їду з великим інтересом, думаю, що буде хороша гра", - підсумував Маркевич.

Коментарі ()