Головне

Ребров: "Як мінімум, один матч за дубль Хачеріді обов'язково повинен зіграти"

12.09.2014 16:58 264 0

Захисник Динамо Євген Хачеріді розпочне відновлення ігрових кондицій у дублюючому складі клубу.

Про це заявив головний тренер київського клубу Сергій Ребров.

"Євген пропустив дуже тривалий період. Причому, довгий час він взагалі був захищений від будь-яких тренувань, від будь-якої роботи. Звичайно, після цього набрати втрачені кондиції дуже складно.

Особливо для футболіста його амплуа: вважаю, що позиція центрального захисника - це 80 відсотків гри в обороні всієї команди", - зазначив Ребров.

"Мова йде про футболіста, який грає на останньому рубежі. Якщо такий виконавець хоче грати у складі, він повинен бути готовий на 100 відсотків, і ніяк інакше", - зауважив він.

За словами наставника Динамо, Хачеріді, як мінімум, один матч обов’язково повинен зіграти за дубль.

"Як мінімум, один матч за дубль він обов’язково повинен зіграти. Я був би радий, якщо б така можливість була зараз, але, на жаль, наша молодіжна команда сьогоднішній поєдинок з Зорею у Кременчуці буде проводити на полі з штучним покриттям", - сказав він.

"У такій ситуації ніхто не буде ризикувати здоров’ям Хачеріді - це для нас дуже важливий гравець", - підкреслив Ребров в інтерв'ю прес-службі столичного клубу.

Нагадаємо, у травні цього року Хачеріді був успішно прооперований у німецькій клініці спортивної ортопедії з приводу пошкодження зовнішнього меніска у двох місцях і тепер готується знову повернутися до гри.

Коментарі ()