Головне

Ребров: "Нас чекає дуже важлива гра з Зорею, всі хлопці це розуміють і серйозно до неї готуються"

12.09.2014 16:27 342 0

Три очки за перемогу над Зорею - точно такі ж, як три очки за перемогу над Шахтарем.

Таку думку висловив головний тренер київського Динамо Сергій Ребров, який прокоментував підготовку команди до матчу 6-го туру УПЛ з луганською Зорею.

"При роботі в такому клубі, як київське Динамо, кожен день пов'язаний з величезним напруженням, тому що ти розумієш, що повинен зробити все правильно, нічого не пропустити. А перші ігри були, безумовно, дуже хвилюючими", - зазначив він.

"Зараз же я просто розумію, що повинен зробити все від себе залежне для вирішення поставлених завдань. Прийде результат чи ні - це вже інше питання, але ти повинен відпрацювати до кінця. Мабуть, це найважливіше", - заявив наставник Динамо.

За слова Реброва, всі футболісти Динамо серйозно готуються до цього матчу.

"Зараз нас чекає дуже важлива гра з Зорею. Всі хлопці це розуміють і серйозно до неї готуються. Після матчів збірних футболісти завжди важко повертаються в ігровий ритм, часто їм потрібно на розкачку кілька поєдинків, але я сподіваюся, що зараз цього не буде, і що всі наші гравці розуміють: три очки за перемогу над Зорею - точно такі ж, як три очки за перемогу над Шахтарем, - наводить слова Реброва офіційний сайт київського клубу.

Нагадаємо, матч Зоря - Динамо буде проведений 13 вересня на стадіоні Славутич-Арена у Запоріжжі. Початок матчу - 19:30 за київським часом.

Коментарі ()