Головне

Євро-2015. Відбірковий етап. Україна U-21 - Швейцарія U-21 2:0. Достроковий вихід в плей-офф

04.09.2014 21:30 436 0
Євро-2015. Відбірковий етап. Україна U-21 - Швейцарія U-21 2:0. Достроковий вихід в плей-офф

Сьогодні в Черкасах молодіжна збірна України, складена з гравців віком до 21 року, провела передостанній матч відбору до Євро-2015. Суперниками команди Сергія Ковальця стали однолітки з Швейцарії, яких наша команда переграла з рахунком 2:0.

На початку матчу важко було віддати комусь перевагу, втім, вже на 8-й хвилині збірну України вперед вивів захисник Динамо Дмитро Рижук, який на дальній стійці замкнув навіс з кутового від Калітвінцева. Ще через 12 хвилин подвоїти перевагу нашої команди міг Будківський, однак Пилип банально не влучив по м'ячу.

Після цього молодіжна збірна нашої країни продовжувала володіти перевагою на полі, втім, забити ще один м'яч до перерви не вдалося. Швейцарці також не сиділи склавши руки, намагаючись рідко використовувати швидкі контратаки, однак до гострих моментів біля воріт Коваля це не призвело.

У другому таймі підопічні Ковальця відійшли дещо назад і почали "сушити" гру. Суперник у свою чергу став діяти активніше, однак це додадо і агресивності, через яку на 73-й хвилині Швейцарія залишилась у меншості : другу жовту за зрив атаки отримав Феделе, а вже через три хвилини Україна забила вдруге. Сольний рейд флангом від Калітвінцева завершився точною передачею у карний на Мемешева, який без проблем головою увігнав футбольний "снаряд" повз голкіпера швейцарців Мвого.

Могли наші хлопці забити і третій м'яч, однак Будківський не реалізував вихід 1 на 1. У підсумку логічна і впевнена за грою перемога збірної України, яка таким чином гарантувала собі місце у плей-офф кваліфікації на ЧЄ-2015 року.

Коментарі ()