Головне

Прем'єр-ліга. 5 тур. Металург Д - Металіст 1:1. Втрачені очки Рахаєва

31.08.2014 21:44 644 0
Прем'єр-ліга. 5 тур. Металург Д - Металіст 1:1. Втрачені очки Рахаєва

Харківський Металіст втратив очки у протистоянні з донецьким Металургом на київській Оболонь-Арені. У поєдинку, в якому команда Рахаєва 90% ігрового часу вела в рахунку і змарнувала як мінімум ще три-чотири гольові моменти, Металургу вдалося врятуватися за десять хвилин до фінального свистка.

По першій половині більш позитивні враження склали донеччани, які хоч і пропустили від Хав'єра вже на 12-й хвилині матчу після кутового, проте попереду виглядали дуже наполегливо. При цьому, атакам команди Володимира П'ятенка не вистачало завершення, або просто удачі.

У другій половині суперники значно додали у швидкостях і гра почала виглядати більш динамічно. Металіст вже не відсиджувався в обороні, а намагався зняти всі питання стосовно переможця. Однак, підопічним Рахаєва десь не вистачало реалізації, або ж "металургів" виручав Бандура, який сьогодні заслужив почесне звання "героя матчу".

Ближче до завершення поєдинку у підопічних П'ятенка вже не залишилось сил на фінальний штурм, і перемога харківського клубу здавалася справою техніки. Однак, занадто розслабившись, на 83-й хвилині Торсільєрі "наварив" у своєму штрафному, Шуст вже був відіграний, і ні що не завадило Поступаленку розстріляти напівпорожні ворота.

Харків'яни із останніх сил побігли відігруватися і мали реальний момент для цього. Але, знову геніальна гра Бандури принесла Металургу підсумкове очко, яке сміливо можна записувати команді в "плюс".

Коментарі ()