Головне

Прем'єр-ліга. 5 тур. Динамо - Чорноморець 2:0. На перерву з гарним настроєм

30.08.2014 22:45 939 0
Прем'єр-ліга. 5 тур. Динамо - Чорноморець 2:0. На перерву з гарним настроєм

До 5-го туру УПЛ Динамо і Чорноморець підійшли в якості сусідів по турнірній таблиці. Команда Сергія Реброва займала третю сходинку, а колектив Романа Григорчука - четверту. У разі перемоги, одесити могли потрапити в трійку кращих, однак цього не сталося. 

Господарі поля зі стартових хвилин матчу прибрали ініціативу до своїх ніг, втім, перший небезпечний момент створили саме гості: Балашов після передачі від Аржанова вибіг у карний майданчик Динамо і з гострого кута завдав удару в ближній кут воріт Динамо, однак Шовковський загрозу нівелював. Динамівці відповіли гострим випадом у виконанні Сидорчука та Кравця, однак Сергію трохи не вистачило швидкості, щоб замкнути передачу від Артема.

Після цього на полі почалося тотальне домінування столичного клубу, футболісти якого дуже часто опинялися на ударних позиціях. У підсумку, вже на 21-й хвилині киян вивів вперед Андрій Ярмоленко, який класним обвідним ударом вразив дев'ятку воріт Безотосного. Другу половину тайму команди відграли в невисокому темпі, Динамо особливо не поспішало йти вперед, а у Чорноморця банально нічого не виходило, як результат 1:0 і перерва.

Роман Григорчук у перерві зробив відразу дві зміни: замість Діденка і Назаренка в гру вступили Фомін і Гречишкін. Це трохи додадо Чорноморцю агресивності попереду. Вже на початку другої 45-хвилинки команди обмінялися небезпечними моментами. Після потужного удару від Зубейка Динамо врятував Гай, який завадив свому партнеру вразити ворота Шовковського, м'яч рикошетом від Олексія полетів за межі поля. Кияни відповіли хорошим ударом з-за меж карного від Джермейна Ленса, втім, Безотосний в ефектному стрибку перевів шкіряного на кутовий.

Підопічні Реброва і надалі продовжували контролювати події на полі, однак моментів, як у першому таймі, фактично не виникало. Те саме можна сказати про гостей. За 4 хвилини до завершення матчу Чорноморець пропустив контратаку, після якої другий гол у ворота Безотосного забив Ярмоленко. Тут варто відзначити асист дебютанта київського клубу - Лукаша Теодорчика, втім, не обійшлося і без помилки голкіпера Чорноморця, який фактично випустив м'яч точно на ногу Ярмоленку, тому залишалося вразити лише порожні ворота. Це був останній гол у цьому протистоянні, Динамо у підсумку набрало чергові 3 бали і піднялося на другу сходинку турнірної таблиці УПЛ.

Коментарі ()