Головне

Григорчук: Ми повинні чітко оцінювати свої можливості та свій рівень

11.08.2014 23:50 800 0

Футболістам Чорноморця потрібно спокійно працювати у тому ж напрямку, який клуб обрав.

Про це після перемоги над Волинню сказав головний тренер "моряків" Роман Григорчук, якого цитує офіційний сайт одеситів.

"Ми повинні чітко оцінювати свої можливості та свій рівень. І такий перемозі, як сьогодні, ми, звичайно ж, повинні дуже сильно радіти. Тому що ми граємо у вищій лізі, де зібрані сильні команди. Всі укомплектовані, всі мають певні можливості", - сказав він.

"Чому ж ми повинні себе ставити вище цих команд? Тому я закликаю, якщо мій заклик щось означає для когось, просто бути спокійним, розумним і справедливим. І працювати, працювати, працювати. Це, власне, що я зараз сказав нашим футболістам", - додав наставник.

За словами Григорчука, якщо хтось сказав би, що Чорноморцю пощастило, особливо після матчу зі Сплітом, коли команда повинна була на 15-й хвилині вести 3:0, він він не знав би, що з такою людиною треба зробити.

"У нас достатньо сира гра. Вона дуже хороша. І у нас зараз є цілий ряд футболістів для такої системи гри. Ця схема дуже серйозна. І тому для її освоєння потрібен час. Ми практично стали її грати з аркуша. Така у нас ситуація склалася", - зауважив він.

"Дуже хочу, щоб ми вміли грати за такою системою гри, тому що вона дозволяє грати у досить серйозний футбол. Ми знали, як діє Волинь. Плюс ми зробили певні тактичні поправочки, щоб виключити контратаки, які легко проводив суперник", - підсумував він.

Коментарі ()