Головне

Ліга Європи. 3 кв. раунд. РНК Спліт - Чорноморець 2:0. Одеса викидає білий прапор

31.07.2014 21:00 1268 0
Ліга Європи. 3 кв. раунд. РНК Спліт - Чорноморець 2:0. Одеса викидає білий прапор

Одеський Чорноморець украй невдало стартував цього сезону в Лізі Європи. У першому матчі 3 кваліфікаційного раунду одесити з рахунком 0:2 на виїзді програли хорватському Спліту. Причому навіть шансів на нічию в комманди Романа Григорчука в цьому матчі не було.

Втрата більше половини основного складу у порівнянні з минулим сезоном не могла не позначитися на грі одеситів. Хоча після старту першого туру Прем`єр-ліги, де був зафіксований розгром Олімпіка здалося, що Роману Григорчуку знову вдалося створити боєздатну команду для єврокубків. Якщо судити по грі зі Сплітом, то така думка хибна.

Зі стартових хвилин Чороморець пішов вперед, але робили якось це гості неохоче. У результаті Спліт перехопив ініціативу, більше атакував і забив вже на 25-й хвилині. Після провалу в центрі захисту ворота Безотосного розстріляв Рог. Після пропущеного голу хорвати ще більш активно заграли в нападі. Особливо небезпечними були контрвипади екс-динамівця Києва Главіни та Белля. У Чорноморця в атаці нічого й згадати. До того ж ще в першому таймі підопічні Григорочука втратили Балашова.

Схоже, що і в другому таймі Григорчук дав команду особливо не ризикувати і найголовніше не пропустити. З першим завданням українська команда впоралася, а ось з другим підкачала. Вже на початку другого тайму рахунок став 2:0 на користь Спліта. Ще один постріл з флангу на 48-й хвилині і Белль ударом головою забиває другий гол в цій грі. І хоча це був лише початок другого тайму, але чимось небезпечними Чорноморець не зумів відповісти. Спліт був більш небезпечний в нападі, подав майже з десяток кутових й інколи одеситам щастило, щоб не пропустити більше.

Характерно для цієї гри, що перший удар у площину воріт Спліта був завданий одеситами на 90-ій хвилині гри...Тепер в Григорчука є два атижні, щоб знову постати чарівником і вивести Чорноморець до наступного кола Ліги Європи, незважаючии на бездарну гру у Спліті.

Коментарі ()